Varíme Paleo

Červený šalát z cvikly a červenej kapusty s kaparovou zálievkou

 

IMG_8198Šalát plný vitamínov hodiaci sa výborne k pečenému i varenému mäsu.

 

 

 

 

 

Čo potrebujeme:

1 stredne veľká repa
¼ stredne veľkej hlávky  červenej kapusty
¼ stredne veľkej červenej cibule
2 polievkové lyžice kapary
3 polievkové lyžice olivového oleja
3 čajové lyžice balsamikového octu (citrónová šťava bude tak isto výborná)
soľ
čerstvo mleté čierne korenie

Príprava:

Repu ošúpeme a nastrúhame na jemnom strúhadle.

Kapustu a cibuľu nakrájame na tenučko.

Zmiešame olivový olej, ocot, soľ, čierne korenie a kapary.

Repu, kapustu a cibuľu jemne premiešame so zálievkou.

Podávame s kyslou smotanou.IMG_8198IMG_8218IMG_8219IMG_8217IMG_8243

Print Friendly

Tagged

Related Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *