Varíme Paleo

Kokteil z acidka, banánu, goji (a špenátu)

 

vhodné pre: laktózové paleo
potenciálne problematické potraviny: acidofilné mlieko

IMG_2830
Bolo krásne slnečné poobedie a ja som dostala nápad. Urobiť si kokteil. Už dlho som sa naň chystala, ale nemala som chuť na kokosové mlieko, ktoré som sa pri jeho príprave chystala použiť. A dnes sa z čista jasna vynorila v hlave nová predstava. Acidko, banán, goji a nakoniec aj špenát. Vynikajúca kombinácia. Osviežujúce, sýte a zároveň lahodiace našej črevnej mikroflóre.

Čo potrebujeme (1 porcia, cca 300 ml):

250 ml acidofilného mlieka
1 menší banán
1/2 polievkovej lyžice sušenej kustovnice/goji

+ 2 hrste baby špenátu (pre špenátovú verziu)

Príprava:

V mixéri vymixovať do hladka banán z acidofilným mliekom a goji. V prípade verzie so špenátom pridáme listy špenátu a dôkladne rozmixujeme. Nalejeme do pohára a dozdobíme s goji.

IMG_2818

IMG_2824

Print Friendly

Tagged , , ,

Related Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *