Varíme Paleo

Marec – hovädzie mäso

Posted on by in | 2 Comments
 

Tento mesiac varíme z odležaného hovädzieho mäsa. Priviezli sme si ho z malej valašskej ekofarmy. Kravka bola stará 21 mesiacov, mäso zrelo 2 týždne a teraz ešte zreje niekoľko dní v chladničke. Pripravíme niečo chutné a určite nie nudné  z hovädzieho krku, nožiny, boku, predného či zadného hovädzieho ale aj falošnej alebo pravej sviečkovej. Poteší nás, keď budete variť s nami a dáte nám spätnú väzbu. Dobrú chuť!

Print Friendly

2 thoughts on “Marec – hovädzie mäso

    • Mirka Post author

      skusala som flank steak zo slabiny z mladeho byka a bol strasne tuhy. Nejaky tip?

       
      Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *