Varíme Paleo

Domáci bujón

Posted on by in | 0 Comments
 

IMG_6970Skúste si na víkend zohnať u mäsiara teľacie alebo hovädzie kosti (niektoré aj so špikom a kĺbmi), okrem víkendového menu budeme cez víkend pripravovať jednu z najnepostrádateľnejších ingrediencií v kuchyni – bujón.
Okrem minimálne 4 kg kostí budete potrebovať aj dostatok zeleniny (mrkvu, zeler, pór, cibuľu, paradajky, cesnak, paradajkový pretlak), čerstvých byliniek (petržlenová vňať, tymian) a korenín (bobkový list, čierne korenie, nové korenie).
Bujón používam niekoľkokrát do týždňa, dodáva parádnu a nezameniteľnú chuť polievkam či omáčkam.

Print Friendly

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *